munkászállás Kecskemét2_4

Munkásszállás Kecskeméten: mindenre van megoldás

A legjobb munkásszállás Kecskemét városában

A munkásszállás Kecskeméten igazán tökéletes megoldás egy köztes szálláslehetőségre. Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy még csak kifejezetten intéznem sem kellett ezzel kapcsolatban dolgokat, mert a munkáltatóm tette meg ezt helyettem. Egy kis cég vagyunk, akiknél csak néhány emberek dolgozik, és a legtöbben otthonról végezzük a feladatokat. Évente néhányszor azonban össze kell ülni személyesen is, hogy egy-egy projektet ellenőrizzünk. Ilyenkor egy kényelmes munkásszállás Kecskeméten tökéletes szállás a két távolabb élő kollégának. Ja, hogy a munkásszálló kifejezés megtévesztett valakit? Pedig nincs rá ok!

Ilyen a munkásszállás Kecskeméten!

A munkásszállás Kecskeméten számunkra igazi üdülés. Persze nem medencés hotelre és bárpultra kell gondolni a szobán belül, azonban minden szimpla kényelmi funkciónak tökéletesen megfelel, amit az ember csak kívánhat. A másik kolléga és én ilyenkor egy szobában szállunk meg, de kényelmesen elférünk ketten együtt a helyen, és mivel jó kapcsolatot ápolunk egymással, ez a lehetőség inkább ajándék társaság, mintsem terhes együtt töltött időt jelent számunkra. A munkásszállás Kecskeméten nem egy kifejezett munkásszállás, ahol mi szálltunk meg, egy hotel, amely ilyen célból is foglalható. Éppen ezért gyönyörű környezettel számolhatunk, kifinomult, mégis otthonosan komfortos dekorációra. Valahányszor ebben a hotelben szállok meg, mindig úgy érzem, mintha csak egy második otthonba térnék haza, ahol még csak nem is nekem kell takarítanom. Kiváltképp rajongója vagyok a sok virágdekorációnak és a lenyűgöző színösszeállításnak. A berendezés nálam mindig tíz pontot ér a tízből ennél a helynél. Ha valakit érdekel a lehetőség, itt találhatja meg: https://munkasszallok.hu/varos/kecskemet/.

munkászállás Kecskemét2_1

Munkásszállás Kecskeméten: a szobák

A szobák tekintetében sem szerénykedik a munkásszállás Kecskemét városában. A kétágyas szoba minimalista módon, mégis nagyon ízlésesen van berendezve. Saját tévénk is van, így nem unatkozunk, és persze ma már alapelvárás, de meg kell említenem, hogy sosem volt gond még az internetkapcsolattal. Én éppen ezért nagyon szeretem ezt a szálláshelyet, mert a kényelmi funkciók tekintetében semmiben nem különbözik egy hoteltől. Ami a további alapvető elvárásokat illeti, saját fürdőszobánk volt, ami számunkra nagyon fontos. Persze, nem mindenkit zavar a közös fürdő, amit meg tudok érteni. Én azonban személy szerint nem szeretek más szobákon osztozni ilyen helyiségeken. Még ha van konyharész, azzal csak-csak, azonban a fürdőszoba számomra szent területek. Az esti zuhanyzás számomra a relaxációs idő, amikor még véletlenül sem szeretem, hogyha megzavarnak. Mivel a szobatársammal mindketten nők vagyunk, ezért egyébként is sok időt töltünk a napi smink, haj és miegymás elkészítésével. Ha másokkal kellett volna osztoznunk, talán egy órával is kevesebb jutott volna az alvásra, így azonban hamar meg tudtuk oldani a dolgokat, mert csak egymáshoz kellett igazodnunk, és mi úgyis együtt indulunk a munkahelyre.

A munkásszállás Kecskemét városán belül

Nagy szerencsénk van, mert ez a remek munkásszállás Kecskemét belvárosában van, így nem csak a munkahely közelíthető meg könnyedén egy néhány perces sétával, hanem minden más látnivaló és programlehetőség is. Persze választhatja az ember a tömegközlekedés lehetőségét éppúgy, mint a gyaloglást, azonban egy ilyen gyönyörű városban mint Kecskemét nem éri meg kihagyni a kellemes reggeli sétákat és kávéval a kézben. Hazafelé pedig a lenyűgöző épületeket figyelve kiengedheti az ember a gőzt egy kicsit. Amikor ezeken az utcákon jár az ember, szinte el is felejti, hogy nem nyaralni érkezett ide, hanem munkaügyben. Rengeteg látnivaló van itt, múzeumokat nézhetünk meg, amelyekről talán még nem is hallottunk, talán már jól ismerjük. Kecskemét emellett a szökőkutak városa, így akármerre jár az ember, ilyen szép építményekbe futhat. Számomra egy kicsit olyan, mint Győr városa, lenyűgöző, mégis rendkívül otthonos.

munkászállás Kecskemét2_3

Összességében ilyen egy munkásszállás Kecskeméten

Ez a munkásszállás Kecskemét városában tehát minden tekintetben remek. Nem csak a szobák kifogástalanok, hanem maga a hotel is, és az elhelyezkedés is remek. Mindig sajnálom, hogy csak egy évben egyszer-kétszer látogathatok el ide munkaügyben. Alapvetően nem szívesen járnék be minden egyes nap dolgozni, de ha Kecskemétről lenne szó, még meggondolnám a dolgot. Azonban lehet ebben valami jó is, így sosem vész el igazán a város varázslatossága a szememben, hogy csak ritkán látom. Ha fiatalabb lennék, talán az összes magyar nagyvárosba elutaznék, és munkásszállásokon szállnék meg, hiszen ezekkel nem csak olcsó áron kaphatunk szobát, de kifejezetten egy könyv ára csupán egyetlen éjszaka. Nem kell ahhoz milliomosnak lenni, hogy az ember utazzon! Elég egy hátizsák, egy vonatjegy és egy foglalás a munkásszállón ahhoz, hogy az ember világot láthasson. A munkásszállás Kecskeméten pedig kihagyhatatlan, mert nem csak egy kis hotel, hanem egy kész élmény itt megszállni, én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet.