G3 fotóstúdió blog

 G3 fotóstúdió blogról általánosságban

Miután a régebbi munkáim során nem egyszer szembesültem azzal, hogy nem minden fotó stúdió barátságos vagy éppenséggel együttműködő arra jutottam, hogy bármiféle fotózásra kerülne sor mindenképpen már kipróbált, jól bevált fotó stúdióhoz szeretnék fordulni. Sajnos tényleg viszonylag sok negatív tapasztalatom volt már fotóstudókkal, de az egyik legjobban bevált stúdió a G3 fotóstúdió melynek saját blogja is van, amit mindenképpen érdemes figyelemmel követni a G3 fotóstúdió blog, ahol mindig a legfrissebb hírekkel várja az érdeklődőit a fotóstúdió blogja. Az aktuális fotózásoktól egészen a legújabb újításokig tulajdonképpen minden érdekességet meg lehet találni a blogon így, aki kicsit is érdeklődik az adott fotóstúdió iránt abszolúte update tud lenni az ott zajló eseményekkel. 

 

A a G3 fotóstúdió blog, avagy G3 fotóstúdióról általában

Saját tapasztalatok alapján én nagyon tudom ajánlani a G3 fotóstúdió műtermeit. Ugyanis a G3 fotóstúdió, sokkalta többet tud nyújtani, mint egy általános kevésbé felszerelt fotó stúdió. Mivel maguk az alapító tagok is képzett profi fotósok, ezért pontosan tudják, mekkora segítséget tud jelenteni a fotósok számára, ha a fotóműterem bérlés egy egyszerű egyáltalán nem túl komplikált feladat, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Maga a műterem a belváros szívében a XIII kerület, Taksony utca 1 szám alatt található, amely egyszerű megközelíthetősége miatt is igencsak jó választásnak bizonyul minden fotózás számára.

A műterem maga felettébb letisztult és elegáns, de mégis barátságos, meleg környezettel, a természetes fény érdekében hatalmas ablakokkal, és tágas terekkel rendelkezi.  Két műterem áll a megrendelők rendelkezésére. Ezek közül az egyik a 01-es, amely napfény stúdióként is szolgál, itt a kialakításból fakadóan elegendő természetes fény van, és akár a végtelenített fehér háttér segítségével napfénynél illetve természetes fénynél is fotózhatunk, de természetesen ez a stúdió is részlegesen sötétíthető kívánság szerint.

A másik alternatíva a 02 – es fotó műterem is csakugyan, mint az előző is rendkívül világos, de igény szerint szintén akár teljesen be is sötétíthető, ha zavarna a külső fény a vakuk beállításában. Az alap fényformálókon kívül (hasy box reflex ernyő, reflektor) számos extra felszerelést lehet bérelni. Mint például 180 cm-es oktoboxok, 230 cm parabola, 75 cm beauty dish, snoot vagy akár a180 cm brollybox ernyő vagy 2,5 m-es fényáteresztő keret. Számtalan színű papír és anyag háttérből, illetve különböző hatású épített háttérpanelokból is lehetőségünk nyílik a választásra a fotóstúdió bérlés során.

Bővebb információk érdekében érdemes ellátogatni a G3 fotóstúdió weboldalára, ahol egészen részletes tájékoztatást kaphatunk arról, hogy pontosan hogyan tudjuk igénybe venni a műtermet és milyen anyagi vonzattokkal terhelne ez minket, továbbá lehetőség nyílik egy személyes konzultáció megszervezésére is.

Úgy gondolom, hogy maga a G3 fotóstúdió egy megbízható és viszonylag sok alternatívával ellátott és viszonylag jól felszerelt stúdió, amely valóban nagyon nagy szeretettel várja a kedves érdeklődőit. Akit bővebben érdekelne a G3 fotóstúdió blogja az látogasson el a https://www.g3studio.hu/blog/ weboldalára és nézzen körül a blogon.

A G3 fotóstúdió blogja

Véleményem szerint a mai világban már kifejezetten fontos, hogy minden cégnek, szervezetnek, alapítványnak stb. legyen egy jól működő blogja illetve jelen legyen a közösségi médiában is viszonylag aktívan. Ugyanis a célközönséget már csak online térben lehet elérni és meggyőzni. Érdemes ezért egy igényes blogot illetve instagram oldalát vezetni, ami által meg tudja mutatni az adott cég a profilját a nagyvilágnak. Erre a célra egyébként jó példa a G3 fotóstúdió blogja, mivel a cég igen nagy figyelmet fordít az oldal rendszeres frissítésre és folyamatos szinten tartására. Mindig posztolnak az aktuális fotózási lehetőségeikről, az aktuális ünnepekhez illő különleges hátterekről és téma fotózásokról. Vagyis folyamatosan naprakészen hirdetik az adott időszaknak leginkább megfelelő fotózási alternatívákat illetve lehetőségeket.

Úgy gondolom mindenképpen érdemes kipróbálni a G3 fotóstúdió fotózásait minden olyan személynek, aki minőségi és jó hangulatú fotózást szeretne véghezvinni. Ugyanis mindenki, aki a fotóstúdióban dolgozik nagyon segítőkész, de emellett nagyon profi a munkájában is. Így a jó hangulat mellett garantált a kiváló minőség is, mely összességében jellemzi a fotózások hangulatát is. Én abszolút csak ajánlani tudom a G3 fotóstúdió fotózásait minden kedves érdeklődőnek ugyanis garantáltan a legjobbat fogják kihozni a fotózásból.

G3 fotóstúdió blog szakmabelieknek és laikusoknak egyaránt

Egy blog sokban elősegíthet a döntést, hogy bizalmat szavazzunk-e egy szervezetnek, vagy sem. Egy fotóstúdió blog ráadásul nem csak a fotósoknak szól, hanem ajánlhat tartalmat a laikusoknak is. Hiszen egyszerre akarhatja tudni egy profi, hogy milyen felszereltséggel, hogyan használható ki a fotóstúdió, de ugyanúgy kíváncsi lehet az egyszeri ember, hogy mire is számítson, ha átlépte a fotóstúdió küszöbét. Úgyhogy érdemes a G3 fotóstúdió blog oldalán is körbenéznünk!